Välkommen till ActionAid Sveriges årsmöte 2022

Som medlem är du hjärtligt välkommen till ActionAid Sveriges årsmöte 2022, som hålls måndagen den 23 maj klockan 17:30-19:30 i våra lokaler på Alsnögatan 11 i Stockholm. Registreringen öppnar klockan 17:00 och då serverar vi även kaffe och smörgås och du får tillfälle att träffa personal och förtroendevalda från ActionAid Sverige. För de som inte kan ta sig till kontoret kommer vi även erbjuda möjligheten att delta digitalt via Zoom. Meddela detta i samband med anmälan.

Direktrapport från Guatemala 

Innan den formella delen av årsmötet drar i gång, bjuder vi på ett spännande föredrag med våra kollegor från Guatemala. Via direktlänk kommer Patricia Castillo, Program- och projektledare för vårt gemensamma projekt i Guatemala samt Laura Hurtado, landchef i Guatemala, berätta mer om deras arbete för att motverka klimatförändringar samt hur dessa påverkar och har negativa effekter framför allt på flickors och kvinnors rättigheter. 

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till mötet till johanna.granhage@actionaid.org eller ring 08-615 55 50 (växeln). Din anmälan vill vi få senast söndagen den 15 maj. Vi ser fram emot din medverkan! 

Se nedan för mer information och handlingar. 

Mer information och handlingar

Här kan du ta del av handlingar och dagordning inför mötet. Senast den 9 maj kommer samtliga handlingar att publiceras. Är du medlem och vill skriva en motion går det självklart bra. Läs mer nedan om hur du går till väga.