Skip to the content

Vår katastroffond – så funkar den

ActionAid arbetar outtröttligt med att rädda liv och skydda rättigheter. Eftersom vi ofta redan finns på plats när katastrofen slår till kan vi effektivt agera snabbt och vi stannar så länge som krävs för att människor ska kunna återskapa sina liv efter en katastrof. Ert stöd behövs och ni kan vara med oss i detta viktiga arbete genom en gåva till vår katastroffond.

Med hjälp av katastroffonden är vi beredda att svara upp när katastrofen sker och att bistå där behovet är störst med ekonomiskt stöd redan inom 48 timmar. Vi räddar liv, ger praktiskt stöd och försäkrar oss om att de som bor på platsen ska ha inflytande på återuppbyggandet. Redan i den akuta fasen arbetar vi för att främja kvinnors ledarskap och aktiva deltagande. Allt vårt humanitära arbete sker i nära samarbete med internationella nätverk för katastrofarbete och lokala partners.


Stöd vårt katastrofarbete!

Med ert stöd kan vi agera snabbt vid katastrofer och förhindra nöd och lidande för de drabbade. Sätt in er gåva på vårt 90-konto PG: 90 00 83-7 eller swisha ert stöd till nummer 900 08 37 Märk betalningen ”Katastrof”

Är ni intresserade av ett långsiktigt samarbete för att stödja vårt katastrofarbete? Kontakta Kalle Larsson, insamlingsansvarig på ActionAid. Mail: kalle.larsson@actionaid.org, telefon: 072 - 050 48 02

Ge din gåva idag och hjälp oss rädda liv!


Läs mer om vår katastroffond

Download - File size: 2432KB

Ge bort en get

Här arbetar vi

Bli månadsgivare

Om oss