Skip to the content

Har du sett oss på stan?

Varje år blir vi tusentals fler som engagerar oss i kampen mot fattigdom. Mycket tack vare det fantastiska stöd vi får från alla människorna vi möter på stan.

I ur och skur finns vi närvarande genom våra värvare. Vi värvar både på offentliga platser och genom dörrknackning. Deras uppgift är att berätta om vårt arbete runt om i världen. När du möter en värvare får du möjligheten att tillsammans med oss vara med och skapa förändring.

 

Så känner du igen oss

Våra värvare har antingen svarta jackor eller röda t-shirts/en röd väst. Alla värvare har ActionAid-loggor och har namnbrickor med namn och vår logga. Vi finns runt om i hela landet. Vi knackar även dörr men vill att du ska veta att vi gör det med alla säkerhetsåtgärder vi kan, håller rejält avstånd och använder handsprit. Vi förstår självklart om du inte är bekväm med att öppna dörren när vi plingar på. 

Vill du veta mer?

Om du har fler frågor om vårt insamlingsarbete på stan eller frågor kring en specifik person du mött? Kontakta oss på: 08-615 55 50 eller info@actionaid.seGe bort en get

Här arbetar vi

Bli månadsgivare

Om oss