Skip to the content

Att starta en egen insamling är ett utmärkt sätt att stödja något man brinner för. Utformning och omfattning bestämmer du helt själv. Passa på att engagera dina vänner och bekanta, tillsammans är ni med och gör något stort!

Din egen insamling lägger du upp via BetterNow. Där kan du sätta ett eget insamlingsmål och beskriva insamlingens syfte. Genom att skapa en insamling på BetterNow får du även en egen insamlingssida som är integrerad med Facebook där du kan kommunicera med de vänner som väljer att stödja din sak. För mer information om insamlingen, läs här.

Har du frågor kring att starta en egen insamling, kontakta Kalle Larsson, kalle.larsson@actionaid.org eller telefon 08-615 55 57

Inspireras av Fredrika som cyklat jorden runt för kvinnors rättigheter

Fredrika Ek är en stark och fantastisk ambassadör för ActionAid. I mars 2015 gav hon sig iväg för att cykla jorden runt och samtidigt samla in pengar till vårt arbete för flickors och kvinnors rättigheter. I januari 2918 cyklade hon till publikens jubel in i hemstaden Sundsvall och avslutade därmed den två år och tio månader långa cykelresan. Hennes insamling fortsätter och hon har samlat in över en miljon kronor. Läs mer om Fredrika på www.thebikeramble.com.