Skip to the content

Lediga jobb och praktikplatser

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Alla ansökningar bedöms utifrån de kompetenskrav som arbetet ställer. Du kan också besöka vår internationella webbplats för lediga utlandstjänster.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera spontana ansökningar för tjänster som inte är utannonserade på vår hemsida. Men håll gärna utkik efter lediga tjänster som publiceras här.


ActionAid Sverige söker:

Värvare

Som värvare hos oss är du en del av ett team med ett enormt viktigt uppdrag och som är helt avgörande för att ActionAid skall kunna fortsätta bekämpa fattigdom och stärka kvinnors och flickors rättigheter runt om i världen. 

Gruppledare Face to Face

Vi söker en ansvarstagande och driven person som vill leda vårt face-to-face team i Stockholm. 

Praktikant till Insamlingsavdelningen

Som praktikant på insamlingsavdelningen kommer du få praktisk erfarenhet av att arbeta med insamling och kommunikation, samt en mycket god insyn i det dagliga arbetet på en global rättighetsorganisation. 

Samtalsledare

Vi söker dig som vill leda samtal om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR) med asylsökande över 18 år. Eftersom vi tror det är lättare att ta in kunskap samtidigt som man gör något kul, kommer aktiviteter som exempelvis matlagning eller målning ingå i samtalscirklarna. 

Consultant

Scoping of Fundraising Potential in Norway.

Praktikant Nationella arbetet

Vi söker en praktikant för att arbeta specifikt med vårt nationella arbete som bl.a. innebär insatser mot att stoppa kvinnlig könsstympning. Stöd vårt arbete

Engagera dig

Bli fadder

Här finns vi