Så funkar det

I vår gåvoshop hittar du en rad exempel på hur du kan bidra till olika delar av vår verksamhet. Gåvorna är symboler för de olika delarna av vår verksamhet, där vi alltid utgår först från lokala behov.

Du kan vid din beställning välja mellan digitalt och tryckt gåvokort. Det digitala kortet är i pdf-format och du kan efter betalning själv skriva din egen personliga hälsning om du vill ge bort kortet. Du kan välja att skicka det direkt till mottagarens mejl, eller till dig själv för utskrift. De tryckta gåvokorten skickar vi med posten hem till dig. Du får då möjlighet att fylla i din personliga hälsning. Nedan ser du hur de ser ut:

Om ActionAid

Vi är övertygade om att verklig förändring sker när människor organiserar sig för att påverka orättvisa maktstrukturer och arbetar för konkreta lösningar. Därför arbetar vi för att mobilisera och stödja kraften hos människor att bekämpa fattigdom och orättvisa, att påverka lokala maktstrukturer och ställa ansvariga till svars. Läs gärna mer om vår historia och hur vi arbetar på vår hemsida

Undrar du över något? De flesta frågorna brukar kunna få svar genom vår Frågor och svar-sida.

Hittar du inte din fråga där? Tveka inte att höra av dig, du når oss på telefon 08-615 55 55 eller e-post givarservice@actionaid.se

Tänk på att Postnords leveranstider har ökat med mer oregelbunden postutdelning och att det kanske därför dröjer lite längre innan du får dina tryckta gåvokort.