Skip to the content

Afghanistan

Flickor och kvinnor är särskilt utsatta i Afghanistan. ActionAid driver ett fadderbarnsprojekt i staden Khwaja Du Koh i norra Afghanistan.

Afghanistan

Bangladesh

ActionAid driver två olika fadderbarnsprojekt i Bangladesh. Ett i Lalua Champapur och ett i Sapahar i nordvästra Bangladesh.

Bangladesh

Brasilien

ActionAid driver ett fadderbarnsprojekt i delstaten Alagoas i nordöstra Brasilien. I Alagoas arbetar en stor del av befolkningen som jordbrukare. De odlar sockerrör, bönor, kassava, bomull, ris, frukt, grönsaker och sötpotatis.

Brasilien

Indien

Svenska faddrar är med och stödjer fyra fadderbarnsprojekt i Indien: Chennai, Nagaland, Nalbari-Baksa och Bhubaneswar.

Indien

Nigeria

Som fadder till ett barn i Deltaregionen i Nigeria bidrar du till att barnet får en ljusare framtid. Du förbättrar också familjens och hela byns möjligheter att ta sig ur fattigdomen.

Nigeria

Senegal

ActionAid Sverige bedriver fadderverksamhet i området Koussanar i Senegal. Kvinnor och flickor utgör 51 procent av landets befolkning och de är särskilt utsatta och förnekas de flesta av sina rättigheter.

Senegal

Sierra Leone

ActionAid har arbetat i Sierra Leone sedan 1988 och startade år 2007 ett fadderbarnsprojekt i Tonkolili i centrala Sierra Leone.

Sierra Leone

Tanzania

På ön Mafia utanför Tanzanias kust driver ActionAid ett fadderbarnsprojekt. Ön är ett av de fattigaste områdena i landet och 80 procent av befolkningen lever på fiske.

Tanzania

Uganda

ActionAid Sverige bedriver fadderbarnsprojekt i Nebbi som ligger i nordvästra Uganda.

Uganda

Vietnam

Efter flera krig och ekonomisk vanskötsel är Vietnam i dag ett av de fattigare länderna i Asien. ActionAid arbetar i Krong Bong och Tra Vinh.

Vietnam

Zimbabwe

ActionAid bedriver ett fadderprojekt i området Nyamaropa i distriktet Nyanga i nordöstra Zimbabwe.

Zimbabwe


Stöd vårt arbete

Engagera dig

Här arbetar vi

Om oss