Skip to the content

Skriv till ditt fadderbarn

Vi uppmuntrar dig att skriva brev och skicka foton till ditt fadderbarn! Hälsningar uppskattas väldigt mycket av barnen och de tycker att det är mycket spännande att höra från sina vänner på andra sidan jorden.

Via vår brevtjänst kan du enkelt skicka en hälsning och foto som går iväg som ett e-mail direkt till ActionAids kontor i fadderlandet. Hälsningen översätts där till lokalt språk, vidarebefordras sedan till fältpersonalen och levereras till fadderbarnet tillsammans med originalet. Skriver du på svenska väljer du i menyn att skicka brevet till oss i Sverige för översättning till engelska.

Vi rekommenderar att skriva kortare, enkla brev som är lätta för barnen att förstå. Berätta gärna till exempel om din vardag, fritidsintressen, traditioner, årstider och ställ enkla frågor. Tänk även på att aldrig lämna ut personliga uppgifter som din adress, telefonnummer eller e-postadress så att de inte kommer i orätta händer. 

Du loggar in på brevtjänsten med ditt faddernummer samt barnets referensnummer. Dessa hittar du på den folder med foto som du fick när fadderskapet startade.

Du kan även skicka brev per post, glöm då inte att märka brevet tydligt med ditt faddernummer och barnets referensnummer. Här är postadresserna till våra fadderländer om du hellre önskar skicka brev per post: 

 

AFGHANISTAN: ActionAid International Afghanistan, House No #142, Street No #4, Lane No #3, Phase #A, Shar-e-Naw, Kabul, Afghanistan

BRASILIEN: ActionAid Brasil, Rua Morais e Vale, 111 5º. andar – Centro 20.021-260, Rio de Janeiro, RJ Brasil

BANGLADESH: ActionAid Bangladesh, House 5/B, Road 136 Gulshan-1, Dhaka-1212, Bangladesh

INDIEN: ActionAid India, 139 Richmond Road, Bangalore 560025, Karnataka, India

NIGERIA: ActionAid Nigeria, Plot 477, 41 Crescent, Off Sa'adu Zungur Avenue Gwarinpa, PMB 1890 Garki, Abuja, Nigeria.

SENEGAL: ActionAid Senegal, BP: 45780 Dakar-Fann 67, Ouest Foire, Cite SAGEF 1, Dakar, Senegal

SIERRA LEONE: ActionAid International Sierra Leone, 36 A Freetown Road, Lumley, PMB 1058, Freetown, Sierra Leone

TANZANIA: ActionAid International Tanzania, Plot 96, Mkikocheni Light Industrial Area, C.T House, 2nd Floor, P.O Box 21496, Dar-es Salaam, Tanzania

UGANDA: ActionAid Uganda, P.O. Box 676, Plot 2514/2515, Gaba Road, Kansanga Kampala, Uganda

VIETNAM: ActionAid Vietnam, 5th floor, Vinafor Building 127, Lo Duc Str, Hai Ba Trung District, Hanoi Vietnam

ZIMBABWE: ActionAid Zimbabwe, Att: The Sponsorship Manager, 26 Divine road, Milton Park, Harare, Zimbabwe