Skip to the content

ActionAid deltar i kampanj för HBTQ-personers rättigheter

Sommaren är här och med den kommer festivaltider! I år deltar ActionAid i GodEls kampanj Kissing is caring vid Way out west. Kampanjen syftar till att stärka HBTQ-personers rättigheter världen över.

ActionAid arbetar för HBTQ-personers rättigheter på flera olika sätt och pengarna från kampanjen Kissing is caring går till ett projekt i Liberia där HBTQ-personer är extremt utsatta och lever i total avsaknad av mänskliga rättigheter. Läs mer om det projektet här.

Är du en av alla besökare på Way out west? Allt du behöver göra för att stötta ActionAid’s arbete i Liberia är i så fall att besöka GodEl inne på festivalområdet och ta en bild i den photobox som finns riggad. För varje bild skänker GodEl 250 kronor till en av de organisationer som finns närvarande. Bilden kan delas på sociala medier och du som deltar får bestämma vilken organisation och projekt du vill att pengarna ska gå till.

Vi på ActionAid ser kampanjen #Kissingiscaring som ett bra sätt att sprida kunskap och öka stödet för en mycket angelägen fråga. Vi hoppas att du håller med och att alla som är på Way out west vill vara med och sprida budskapet och rätten till kärlek vidare!

 

 

Var med och stöd vårt arbete!

Bli månadsgivare och var med i arbetet att skapa en rättvis värld för alla. Med ditt stöd blir det möjligt!