Skip to the content

Intresserad av praktik på ActionAid våren 2017? 

Under våren 2017 tar vi emot spontana ansökningar för praktikanter för att hjälpa till att främst stärka hur vi kommunicerar online och kring våra olika verksamhetsområden. ActionAid har möjlighet att ta emot två praktikanter. En till vår insamlings- och kommunikationsavdelning och en till avdelningen Policy och Program.

För tjänsten inom kommunikation och insamling behöver du ha ett intresse och en fingertoppskänsla för text, form och digital kommunikation. Du blir snabbt en del av det dagliga arbetet; strategimöten, driva kampanjer, skriva nyhetsbrev, skapa engagemang och intresse bland nya och befintliga givare och utveckla vår webbsida bland annat. Du kommer också att få vara med i planeringen och genomförandet av kommunikationsaktiviteter och följa med på möten med leverantörer och samarbetspartners t.ex media- och reklambyråer. Vi uppskattar om du är självgående, van vid ett snabbt tempo och gärna gör det lilla i form av att hoppa in där det behövs. Vidare tänker du gärna utanför boxen och kommer med egna initiativ. Vi ser fram emot din ansökan! 

Inom Policy och Program bör du ha ett särskilt intresse för att jobba i gränssnittet mellan ActionAid Sveriges verksamhetsområden och vår kommunikation. Det kräver att du både har en viss förståelse, eller åtminstone intresse, för frågorna och utvecklingsfrågor i allmänhet samt god hand med det svenska och engelska språket.

Vi ser gärna sökande som kan tillgodoräkna praktiken som en del av utbildning, arbetsmarknadsåtgärd eller liknande.

Skicka personligt brev och CV till jobb@actionaid.se. Ange ”Ansökan om praktik” i ämnesraden.

För frågor och mer information vänligen kontakta:

Gabriella Ulfwi, chef insamling och kommunikation på gabriella.ulfwi@actionaid.org
Mattias Brunander, chef policy och program, mattias.brunander@actionaid.org 

 

Var med och stöd vårt arbete!

Bli månadsgivare och var med i arbetet att skapa en rättvis värld för alla. Med ditt stöd blir det möjligt!